Despre noi

cine, ce si cum

Pizzeria Mozzarella e Pomodoro

Mozzarella e pomodoro - local

Pizzeria Mozzarella e Pomodoro, pizzerie cu livrari la domiciliu si servire in locatie in Brasov, a intrat pe piata cu ideea de a transmite conceptul real si adevaratul gust al pizzei italiene. Si patronul, si bucatarii au crescut in Italia si se mandresc cu asta, pentru ca acolo au invatat cum se face cea mai buna pizza posibila, dar si spaghetele, salatele, etc., pe care le gasiti aici, cu un gust unic, intr-adevar deosebit. Pizza de la MOZZARELLA e POMODORO e atat de gustoasa incat creeaza dependenta.

Pizzeria MOZZARELLA e POMODORO e o afacere de familie, cu gestiune de familie, in pizzerie fiind un spirit familial si familiar, si pentru clienti, si pentru angajati. Principiul patronului este ca lumea care trece pragul pizzeriei sa se simta ca acasa, ca in familie. Nici raportul cu angajatii nu devine niciodata distant, la Pizzeria MOZZARELLA e POMODORO domnind o armonie deplina. Denumirea pizzeriei contine cele doua ingrediente principale pentru prepararea unei pizza si ascunde o legenda italiana, legata de regina Margherita.

Bucataria pizzeriei MOZZARELLA e POMODORO are specific suta la suta italian. Retetele sunt originale, dar si aparatura profesionala este italiana, pentru a putea reproduce calitatea produselor, pentru o pizza adevarata. Bucatarii au invatat si au muncit in Italia, avand cunostinte si experienta in domeniu.

La pizzeria MOZZARELLA e POMODORO gasiti cele trei pizza traditionale: Boscaiola, Pizza umpluta cu sunca si mozzarella si Pizza umpluta cu mozzarella si spanac. Pe langa pizza (inclusiv de post si vegetariana), la Pizzeria MOZZARELLA e POMODORO se pot gusta & manca toate tipurile de paste, pulpe de pui, hot dog-uri speciale, salate de toate tipurile, salata italiana fiind foarte buna, toate salatele fiind preparate doar cu ulei de masline. In interior nu se fumeaza (se fumeaza la terasa), se organizeaza mese festive, se fac rezervari, pizza party-uri, comenzi (0368 800 222) si asteptati-va si la surprize din partea casei.

Trimite-ti-ne un Email